Help ons mee aan de Ultima Publieksprijs!

krant met headline: Mathilda Masters vermist, al 9 jeugdauteurs op mysterieuze wijze verdwenen. Op de achtergrond een statig kasteel. Tekst: Nominatie Ultima Publieksprijs

Fantastisch nieuws, de Ik haat lezen-escaperoom heeft de shortlist van de Ultima Publieksprijs gehaald ! De Ultima’s zijn de cultuurprijzen van de Vlaamse Gemeenschap. Vanaf 28 april tot en met 9 mei kan je ons naar de overwinning (en 10.000 euro) stemmen. Help jij ons naar de overwinning?

Vorig jaar vierden we samen met Eureka ADIBib de 10e verjaardag van de ‘Ik haat lezen’-campagne, gericht op kinderen en jongeren met dyslexie. Het doel? Kinderen met leesmoeilijkheden (zoals dyslexie) leesplezier laten ontdekken en hen ondersteunen op school, dankzij Daisy-luisterboeken en ADIBoeken. Samen willen we iedereen met dyslexie een hart onder de riem steken en aantonen dat lezen altijd kan, voor iedereen.

We zetten heel wat initiatieven op poten, zoals een tv-spot, een studiedag, prikkelend promotiemateriaal én een online escaperoom over dyslexie, hulpmiddelen en leesplezier.

Meer dan 10.000 kinderen genoten al van onze escaperoom en elke dag lossen nieuwe speurneuzen het mysterie van de verdwenen jeugdauteurs op. De reacties zijn enthousiast en we krijgen veel vragen voor een vervolg …

Met de escaperoom maken we nu kans op de Ultima Publieksprijs. 

Help jij ons om deze prijs in de wacht te slepen? Dat doe je zo:

  1. Surf naar http://www.ultimas.be/nl/publieksprijs/stem
  2. Kies voor ‘Ik haat lezen’: online escaperoom over dyslexie, hulpmiddelen en leesplezier – Luisterpuntbibliotheek vzw en Eureka ADIBib’.
    We staan helemaal bovenaan.
  3. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Verder’.
  4. Vul je voornaam en je geboortedatum in en klik op ‘Stem uitbrengen’.
  5. Bevestig je stem in de e-mail die je ontvangen hebt.

Alvast héél erg bedankt! Het verspreiden van deze oproep, of van onze berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn, waarderen we ook enorm.

[Deze escaperoom is een samenwerking van Luisterpuntbibliotheek, Eureka ADIBib, Whizzkids en Mathilda Masters. Met dank aan Kasteel van Gaasbeek.]