Boeken in de kijker

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze collectie! Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal in de kijker. Wil je graag alle nieuwe boeken ontdekken? Neem dan snel een kijkje in onze lijst van maart 2021 (Word - 2,3 MBPdf - 707 KB). De boeken staan ingedeeld per leeftijd. Zo ben je weer helemaal mee!

Een volgende lijst met nieuwe leuke boeken mag je verwachten in maart.

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Cover boek: Stinkhond zoekt een baasje

Stinkhond zoekt een baasje

Colas Gutman

Als Plattekat aan haar vriend uitlegt wat baasjes zijn, wil Stinkhond ook een baas. Maar dat is niet eenvoudig als je een zwerfhond bent, stinkt naar vis en eruitziet als een oud tapijt. Zal het Stinkhond toch lukken een baasje te vinden dat van hem houdt?

Daisy-boeknummer 28833, 25 minuten

Vanaf 6 jaar

Boek cover: 50 helden die de wereld mooier hebben gemaakt

50 helden die de wereld mooier hebben gemaakt

Lily Murray

Minibiografieën van vijftig willekeurige mensen die met hun bijzondere prestatie de wereld om ons heen hebben beïnvloed, door hun strijd tegen onrecht, door hun ontdekkingen of ontwikkeling van nieuwe ideeën. 

Daisy-boeknummer 28919, 2 uur en 3 minuten

Vanaf 9 jaar

Boek cover: Wat de zee vertelt

Wat de zee vertelt

Julia Drake

Na een wild jaar in het New Yorkse nachtleven en de zelfmoordpoging van haar broer, wordt Violet (16, ik-persoon) door haar ouders naar haar oom aan zee gestuurd. In Lyric gaat ze op zoek naar haar familiegeschiedenis. Ze raakt bevriend met Orion en Liv, op wie ze allebei verliefd wordt. 

Daisy-boeknummer 28953, 11 uur en 14 minuten

Vanaf 15 jaar

 

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Boek cover Maffe meester Daan duikt in de verleden tijd

Maffe meester Daan duikt in de verleden tijd

Judith Van Helden

Als de school van meester Daan 100 jaar bestaat, komt er in zijn klas een project over de Romeinse tijd. Ze gaan op jacht naar bodemschatten uit de Romeinse tijd, proberen een Romeins huis te bouwen en beginnen zelfs een echt restaurant uit vroegere tijden. Maar natuurlijk gaat er weer van alles mis, tot groot ongenoegen van de directeur en de iebeejer...

Brailleboeknummer 45836, 4 banden

Vanaf 6 jaar

Boek cover Het ijsmonster

Het ijsmonster

David Walliams

Er wordt een ingevroren mammoet naar het museum in Londen gebracht. Samen met weesmeisje Elsie (10) brengt de professor van het museum de mammoet stiekem tot leven. Maar hoe verstop je een mammoet in de stad? 

Brailleboeknummer 45784, 8 banden

Vanaf 9 jaar

 

Boek cover Monster

Monster

Michael Grant

Vervolg op de Gone-serie. Shade (17) wil brokstukken van een geheimzinnige meteoriet hebben. Maar haar plan heeft angstaanjagende en verstrekkende gevolgen. 

Brailleboeknummer 17440, 16 banden

Vanaf 15 jaar

Deel 1 van de reeks Gone Monster