Boeken in de kijker

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze collectie! Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal in de kijker. Wil je graag alle nieuwe boeken ontdekken? Neem dan snel een kijkje in onze lijst van maart 2023 (Word - 302 KB, Pdf - 441 KB). De boeken staan ingedeeld per leeftijd. Zo ben je weer helemaal mee!

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

cover boek de wensen van de wereld van rian visser

Alle wensen van de wereld

Rian Visser

Gedichten over grote en kleine, fijne én moelijke dingen. Ze gaan over wegkruipen, moed, hoop, wijsheid en nog veel meer. Deze bundel werd in 2022 bekroond met de Zilveren griffel en de Gouden Poëziemedaille

Daisy-boeknummer 31313, 22 minuten

Vanaf 6 jaar

cover boek Rotbeest! van karen soeters

Rotbeest!

Karen Soeters

Ratten zijn vies. Vleermuizen hebben enge ziektes. Mollen graven je tuin overhoop. En vossen stelen kippen. Stuk voor stuk dieren waar veel mensen een hekel aan hebben. Maar is dat wel terecht? In deze ode aan twaalf dieren met een slechte reputatie laat Nederlands bekendste dierenredder Karen Soeters zien waarom elk dier op zijn eigen manier mooi, nuttig en aandoenlijk is! 

Daisy-boeknummer 31257, 1 uur en 49 minuten

Vanaf 9 jaar

cover boek onheilsdochter van jean-claude van rijckeghem

Onheilsdochter

Jean-Claude van Rijckeghem

Als de 15-jarige Yrsa in het Denemarken van rond 870 op een gijzelaarster moet passen, komt ze voor een moeilijke keuze te staan.

Daisy-boeknummer 800211, 12 uur en 2 minuten

Vanaf 12 jaar

Nieuwe brailleboeken in de kijker

cover boek hoe cas toevallig geestenjager werd

Hoe Cas toevallig geestenjager werd

Eline Vantilt

Cas gelooft niet in dezelfde dingen als zijn grootvader, die hem enge verhalen vertelt over spoken en monsters. Maar dan ontmoet hij Nomi, een vreemd meisje dat naar de zee ruikt. Als ze voor zijn ogen verdwijnt, leert Cas de waarheid: Nomi is een geest. Op zoek naar een manier om haar te verjagen, belanden Cas en de moedige Fien in het Schemerrijk, een plek vol geheimen én monsters … 

Brailleboeknummer 17712, 8 banden

Vanaf 9 jaar

cover boek lily van tom de cock

Storm

Tom De Cock

Deel 2 in de reeks 'Lily'. In een duistere toekomst geteisterd door klimaatverandering zet de 15-jarige voormalig influencer Lily alles op alles om de wereld te redden.

Brailleboeknummer 17713, 13 banden

Vanaf 12 jaar

cover boek Mirakel van Marita De Sterck

Mirakel

Marita De Sterck

Ruben zoekt dringend een huisgenoot voor zijn opa Emiel, die sinds het overlijden van oma Lea alleen woont en erg vergeetachtig wordt. Met studente Nuri, een getraumatiseerde vluchteling, lijkt dat eindelijk te lukken. Als Emiel met Ruben op bedevaart wil, zoals Lea altijd deed, komen familiegeheimen naar boven.

Brailleboeknummer 17708, 6 banden

Vanaf 15 jaar