Boeken in de kijker

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze collectie! Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal in de kijker. Wil je graag alle nieuwe boeken ontdekken? Neem dan snel een kijkje in onze lijst van oktober 2022 (Word - 1.427 KB, Pdf - 346 KB). De boeken staan ingedeeld per leeftijd. Zo ben je weer helemaal mee!

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

cover boek Een tijger in je bed van Bibi Dumon Tak

Een tijger in je bed

Bibi Dumon Tak

Er was eens een tijger die sliep in een echt bed. Geloof je het niet? Toch is het zo! Wist je dat de huid van tijgers net zo gestreept is als de vacht? En dat een tijger in Rusland zijn slaapplek afstond aan een geit?

Daisy-boeknummer 30559, 14 minuten

Vanaf 6 jaar

cover boek Jij mag alles zijn van Griet Op de Beeck

Jij mag alles zijn

Griet Op de Beeck

De moeder van Lexi is erg verdrietig sinds Lexi’s tweelingbroertje is overleden. Daarom gaat ze naar een kliniek. Omdat Lexi's vader veel werkt, gaat zij naar een tante. Die heeft ook veel verdriet. Lexi voelt zich eenzaam en schuldig en bedenkt iets om zowel haar tante als haar moeder weer gelukkig te maken.

Daisy-boeknummer 30634, 4 uur en 19 minuten

Vanaf 9 jaar

cover boek Lily van Tom De Cock

Lily

Tom De Cock

Lily is in 2049 een bekende influencer. Ze maakt zich niet erg druk om alle pandemieën of het ernstig ontregelde klimaat; ze wil vooral tweehonderd miljoen volgers krijgen. In New York ontmoet ze de aantrekkelijke Samuel, met wie ze aan boord van een zeilschip gaat. Het wordt een levensgevaarlijke tocht.

Daisy-boeknummer 30387, 10 uur en 49 minuten

Vanaf 12 jaar

Nieuwe brailleboeken in de kijker

cover boek Paniek in de leeuwenkuil van Paul van Loon

Paniek in de Leeuwenkuil

Paul van Loon

Na een aantal inbraken in de boomhut van Daniël en Suzina, waarbij vreemde sporen worden achtergelaten, besluiten broer en zus een nacht in de hut te slapen om zo de inbreker te ontmaskeren.

Brailleboeknummer 47280, 4 banden

Vanaf 9 jaar

Cover boek De jongen die met een walvis zwom van Nizrana Farook

Buitenspel

Margje Woodrow

Razi en zijn zusje Shafi ontdekken in een aangespoeld bootje een mysterieuze, uitgeputte jongen. Zheng moet een kostbaar voorwerp veilig naar de Olifantsrots brengen, maar wordt achtervolgd door boeven. Razi en Shafi besluiten Zhang te helpen. Het wordt een gevaarlijke tocht door de Zee van Monsters.

Brailleboeknummer 17633, 5 banden

Vanaf 9 jaar

cover boek Tot uw dienst van Denise Marinus

Tot uw dienst

Denise Marinus

Deel 2 van de reeks 'Zoals u wenst'. Jules vertrekt met kroonprinses Constance naar de prestigieuze universiteit van Yadiel. Daar duikt echter een verwoestend geheim op. Terwijl Constance zich laat meeslepen door een onmogelijke liefde, doet Jules er alles aan om de waarheid te achterhalen.

Brailleboeknummer 47167, 22 banden

Vanaf 15 jaar