Boeken in de kijker

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze collectie! Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal in de kijker. Wil je graag alle nieuwe boeken ontdekken? Neem dan snel een kijkje in onze lijst van december 2021 (Word - 424 KB, Pdf - 384 KB). De boeken staan ingedeeld per leeftijd. Zo ben je weer helemaal mee!

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

cover boek Een zee van liefde van Pieter Gaudesaboos

Een zee van liefde

Pieter Gaudesaboos

Pinguïn gaat op weg naar Beer om iets belangrijks te vertellen: hij is verliefd op hem. Daar moet Beer heel hard om lachen: ze zijn toch veel te verschillend? De hele zomer doen ze fijne dingen samen. Zal er iets veranderen aan Beers gevoelens?

Daisy-boeknummer 30672, 8 minuten

Vanaf 3 jaar

cover boek De sokkenvreters van Pavel Srut

De sokkenvreters

Pavel Šrut

Sokkenvreters eten altijd maar één sok op, nooit een paar. Dat is de erecode waar zelfs sokkenmaffiabaas Big Boss zich aan houdt. Sokkenvreter Giecheltje raakt met zijn neefjes Ramses en Tulamor verstrikt in de machtsstrijd tussen Giecheltjes oom Big Boss en de bende van Dollekie Dralon. 

Daisy-boeknummer 29236, 5 uur en 51 minuten

Vanaf 9 jaar

cover boek 123 superslimme dingen die je moet weten over liefde & seks van Mathilda Masters

123 superslimme dingen die je moet weten over liefde & seks

Mathilda Masters

Wist je dat de clitoris en de penis elkaars spiegelbeeld zijn? En hoe gebruik je een condoom? In totaal komen 321 weetjes aan bod over je lichaam, verliefdheid, seks, gender en relaties.

Daisy-boeknummer 30168, 4 uur en 11 minuten

Vanaf 12 jaar

Nieuwe brailleboeken in de kijker

cover boek Tim de kleine boswachter

Tim de kleine boswachter

Tim Hogenbosch en Jan Paul Schutten

Tim is gek op het bos en weet bijna net zo veel over de natuur als zijn vader, die boswachter is. Maar ook Tims nieuwe vriendin Tippi weet veel over het bos. Samen beleven ze veel avonturen, ook met kauwtje Hansje, Tims onafscheidelijke vriend.

Brailleboeknummer 46689, 3 banden

Vanaf 6 jaar

cover boek De meisjes van Annet Schaap

De meisjes: zeven sprookjes

Annet Schaap

Zeven sprookjesachtige verhalen over meisjes. Over een meisje dat een lieve kikker heeft maar denkt dat ze een prins wil, over een meisje dat als monster geboren wordt en door haar ouders naar een eiland wordt verbannen. Gebaseerd op bekende sprookjesfiguren maar met een stoere, verrassende invulling.

Brailleboeknummer 46660, 5 banden

Vanaf 9 jaar

 

cover boek Wie achter deze deur verdwaalt

Wie achter deze deur verdwaalt

Rindert Kromhout en Tonke Dragt

De verlegen Laurenzo gaat met klasgenote Teja op bezoek bij de beroemde schrijfster Lavinia. Bij haar thuis ontdekt hij een deur die altijd op slot zit. Wat zit daarachter en wie is de geheimzinnige ambassadeur? Ze gaan op onderzoek uit.

Brailleboeknummer 46809, 4 banden

Vanaf 9 jaar