Boeken in de kijker

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze collectie! Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal in de kijker. Wil je graag alle nieuwe boeken ontdekken? Neem dan snel een kijkje in onze lijst van juni 2021 (Word - 819 KB, Pdf - 366 KB). De boeken staan ingedeeld per leeftijd. Zo ben je weer helemaal mee!

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

Nieuwe brailleboeken in de kijker

Nieuwe Daisy-boeken in de kijker

cover boek Janne en Jamila samen op de fiets

Janne en Jamila samen op de fiets

Kristien Hemmerechts

Vijf verhalen over Janne en Jamila, die bij elkaar in de klas zitten. Ze komen uit heel andere gezinnen, maar zijn elkaars beste vriendinnen. De meiden werken aan hun spreekbeurt, gaan met de ouders van Jamila naar Parijs en bezoeken de dierentuin.

Daisy-boeknummer 29576, 1 uur en 34 minuten

Vanaf 6 jaar

cover boek Ottilie en de drochtenjagers

Ottilie en de drochtenjagers

Rhiannon Williams

Deel 1 in de reeks Ottilie. Ottilie (12) woont met haar broertje Walt in het Brakkenmoeras. Op een dag wordt Walt gekidnapt door de drochtenjagers. Ottlilie moet zich voordoen als jongen om bij het geheime genootschap binnen te dringen en Walt te bevrijden.

Daisy-boeknummer 29327, 9 uur en 47 minuten

Vanaf 9 jaar

cover boek Beestig & Waargebeurd

Beestig & waargebeurd

Guy Didelez

Wat moet je doen als een python je wil wurgen? Wat gebeurde er toen een jongetje in een gorillaverblijf viel? Lees 38 onwaarschijnlijke, maar toch waargebeurde verhalen.

Daisy-boeknummer 29348, 3 uur en 50 minuten

Vanaf 12 jaar

 

Nieuwe brailleboeken in de kijker

cover boek Weerwolfraket Paul van Loon

Weerwolfraket

Paul Van Loon

Dolfjes neef Leo heeft een ruimteraket gebouwd. Leo zegt dat je ermee naar de maan kunt reizen. Dolfje en Noura denken dat Leo een grap maakt. Maar als ze instappen, vliegen ze ineens door de lucht. Ze belanden op een vreemde plek. Zijn ze op de maan? 

Brailleboeknummer 46214, 2 banden

Vanaf 6 jaar

cover boek De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen

De waanzinnige boomhut van 130 verdiepingen

Andy Griffiths

Andy en Terry wonen in een boomhut met 130 verdiepingen, als ze worden ontvoerd naar een andere planeet. Daar moeten ze het opnemen tegen een modderslurpende moeraspad.

Brailleboeknummer 46158, 4 banden

Vanaf 9 jaar

 

cover boek Watervrees

Monster

Dirk Bracke

Sien (17) heeft een moeilijke jeugd gehad. Ze staat er alleen voor nu haar vader is overleden en komt in een opvangtehuis terecht. Haar nieuwe vriend Frenkie zegt dat hij haar wil helpen om een influencer op Instagram te worden. Of heeft hij andere plannen?

Brailleboeknummer 17487, 8 banden

Vanaf 15 jaar