Bent u een braillelezer?

Ons aanbod

Boeken lenen

Lid worden

Ons aanbod

Spannende thrillers, heerlijk meeslepende romans, stevige historische werken, poëzie om bij weg te dromen, van Pieter Aspe tot Gerrit Komrij, van Isabel Allende tot John Irving, van Jeroen Meus tot Maurice De Wilde ... er is voor elk wat wils. Ook leuke kinderboeken en zelfs fijne kookboeken.

Zo kunt u, ook als gewoon lezen niet gaat, wel leesplezier vinden, gewoon heerlijk genieten van een boek! De ene leest met zijn oren, de andere met zijn vingers. Maar vast staat: iedereen kan lezen!

De bibliotheekcollectie telt ongeveer 20.000 brailleboeken. Grasduin in onze catalogus of laat u verrassen ...
 

Boeken lenen

Luisterpunt werkt als verzendbibliotheek. Dit wil zeggen dat we de door u gevraagde boeken opsturen in een aangepaste verpakking.  Een brailleboek kan in één keer worden bezorgd, of in delen, dat kunt u zelf kiezen. U hoeft ze bovendien niet terug te sturen. 

De brailleboeken worden op elke individuele aanvraag afgedrukt, dus iedereen die wil kan tegelijkertijd hetzelfde boek lezen. De braillebanden worden verstuurd in enveloppen die in de meeste brievenbussen passen, u hoeft dus niet altijd thuis te zijn.

Lid worden

Lid worden van onze bibliotheek, boeken lenen en verzenden zijn volledig gratis.

Vragen? Stel ze. Wij helpen u graag.