Nieuwsberichten

Voor onze gebruikersraad zijn we op zoek naar nieuwe leden! We vinden het belangrijk om de stem van onze lezers te horen, liefst uit de verschillende doelgroepen. Stel jij je kandidaat?

Jaarlijks lezen een veertigtal auteurs hun eigen boek bij ons in, en verschillende onder hen wonnen dit najaar een prijs of maken er nog kans op. Ontdek vijf prijsbeesten, ingelezen door de auteur! 

Op zondag 11 december nodigen we je graag uit in onze bibliotheek. Eindelijk kunnen we je welkom heten op onze nieuwe locatie! We bieden een uitgebreid programma aan, met auteursontmoetingen, infosessies over het gebruik van tablets en smartphones en randactiviteiten. Ontdek het programma en schrijf je meteen in.

Om de Voorleesweek goed in te zetten, organiseerden we zaterdag 19 november een Klinkende Klankenquiz bij Muntpunt - een luisterquiz boordevol muziek, geluiden, fragmenten uit Daisy-luisterboeken en heel wat special guests! Luisterpunt maakte er een online versie van: speel de quiz en test je oren en je algemene kennis!

Wil jij meehelpen om mensen met een leesbeperking leesplezier te bezorgen? Heb je kennis van audio-opnametechnieken en wil je graag auteurs begeleiden bij het inlezen van hun eigen boek? Heb je zelf ook een goede stem, en kan je administratief uit de slag? Dan zoeken we jou! Wij zoeken een opnametechnicus en ondersteunend medewerker bij de dienst communicatie en promotie.