Luisterpunt-lezeres Caroline van Mourik geniet vanuit Zweden van onze duizenden Daisy-luisterboeken. Ze schreef haar leeservaringen neer in een fijne brief. Hartverwarmend!

Met de juiste (gratis!) hulpmiddelen breng je kinderen met dyslexie van ‘Ik haat lezen’ naar ‘Mag ik nog een boek?’ en laat je hen optimaal presteren op school. In webinars voor leerkrachten, logopedisten en ouders laten Luisterpuntbibliotheek en ADIBib (Eureka Leuven) je zien hoe je met Daisy-luisterboeken en ADIBoeken aan de slag gaat!

Wist je dat je Luisterpunt financieel kan steunen en dat je dit jaar voor een gift vanaf 40 euro op jaarbasis maar liefst 60% van het geschonken bedrag terug kunt krijgen via je belastingaangifte? Met jouw bijdrage willen we graag een nieuwe (tweedehands) Daisy-robot aankopen. Alvast héél erg bedankt!

Mensen met een leesbeperking kunnen van duizenden extra luisterboeken genieten dankzij een verregaande samenwerking tussen Bibliotheekservice Passend Lezen, Dedicon, de KB (Nederland) en Luisterpuntbibliotheek (Vlaanderen).

Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen (KJV) is dé boekenjury van kinderen en jongeren tussen 4 en 16 jaar. Per leeftijdsgroep lezen de deelnemers 8 boeken. En natuurlijk kunnen ook kinderen met een leesbeperking meelezen!