De Anderslezen-app kreeg een kleine update. In versie 5.3 is de toegankelijkheid van de app nog verbeterd. Daarnaast bevat de boekenplank nu meer info, zoals een voortgangsbalk voor elke publicatie, en werd de detailpagina van publicaties geoptimaliseerd. Het gekozen navigatieniveau in de speler wordt nu ook automatisch onthouden voor de andere publicaties op de boekenplank.

Wist je dat je Luisterpunt kan opnemen in je testament? Lees verder voor meer informatie.

In de week van 10 augustus verhuizen we naar onze prachtige nieuwe werklocatie in hartje Brussel (Broekstraat 49-53). Onze werking blijft tijdens de verhuis gewoon doorlopen.

Met 1 Stad, 19 Boeken zetten de Brusselse bibliotheken deze zomer 19 topboeken in de kijker. Gekozen door 19 Brusselaars die graag lezen, waaronder ook een Luisterpuntlezer!
De boeken zijn een aanleiding, een excuus, een vertrekpunt. Om te praten, te delen en te inspireren. Wij zorgen voor de aangepaste versies van deze boeken.

Dinsdag 30 juni is de laatste werkdag van onze directeur Geert Ruebens. Vanaf dan geniet hij van zijn welverdiend pensioen na een rijkgevulde carrière in de bibliotheeksector.
We zijn Geert enorm dankbaar voor alles wat hij voor Luisterpunt en mensen met een leesbeperking verwezenlijkt heeft.