Naar aanleiding van onze tiende verjaardag publiceerde Visie (een veelgelezen magazine van ACV, CM en ACW) in juni een mooi bericht over Luisterpunt. Het artikel bestaat uit twee delen: het eerste deel gaat over Luisterpuntlezer Caroline Demeulenaere, het tweede over Hilde Groeninck, inlezer van Daisy-boeken bij Transkript.

We kregen al veel fijne reacties, onder meer van mensen die geïnteresseerd zijn om boeken in te lezen! 

Van 19.06 tot 19.09 zetten alle Brusselse bibliotheken 19 uitgelezen boeken in de kijker. Ontdek ze meteen.

Wat een feest was Lang Leze Luisterpunt! Met de bonkende beats van de Belgian Pride op de achtergrond vierden we afgelopen zaterdag dat Luisterpunt in 2018 10 kaartjes uitblaast.

In 2018 bestaat Luisterpuntbibliotheek 10 jaar. En dat vieren we, samen met Muntpunt! En met u!

We nodigen u van harte uit op ons groot verjaardagsfeest 'Lang leze Luisterpunt!' op zaterdag 19 mei in Muntpunt (Brussel). 

Er staat heel wat op het programma: auteurslezingen voor jong en oud, een ontmoetingsmoment voor lezers en inlezers, een creatieve workshop voor kinderen, een panelgesprek over het inlezen van luisterboeken, veel randanimatie en een feestelijk slotmoment!

Het is opnieuw tijd voor de Boekenweek! Het jaarlijks terugkerend feest van het Nederlandstalige boek in Noord en Zuid vindt dit jaar plaats van 10 tot 18 maart. Traditioneel hangt aan de Boekenweek ook een Boekenweekgeschenk vast, dat dit jaar geschreven werd door niemand minder dan Griet Op de Beeck. Haar boek 'Gezien de feiten' is ook beschikbaar als Daisy-luisterboek en als brailleboek!