Dinsdag 30 juni is de laatste werkdag van onze directeur Geert Ruebens. Vanaf dan geniet hij van zijn welverdiend pensioen na een rijkgevulde carrière in de bibliotheeksector.
We zijn Geert enorm dankbaar voor alles wat hij voor Luisterpunt en mensen met een leesbeperking verwezenlijkt heeft.

Koop je wel eens een nieuw paar schoenen online? Laat je een pizza of ander lekkers aan huis leveren?
Weet dan dat je bij je online aankopen heel eenvoudig Luisterpunt kan steunen via Trooper. Zonder zelf één eurocent extra te betalen!

Wil jij meehelpen om mensen met een leesbeperking uren leesplezier te bezorgen? Ben je sociaal en communicatief? Heb je een vlotte pen en geef je graag workshops? Hebben sociale media geen geheimen voor jou?
Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Luisterpunt en jeugduitgeverij De Eenhoorn stellen tijdelijk 30 prachtige luisterboeken gratis online beschikbaar voor iederéén!

Vanuit scholen en bibliotheken kregen we de vraag of we ons aanbod tijdelijk ook kunnen openstellen voor mensen zonder leesbeperking. Sommige uitgevers gaan hiermee akkoord, andere niet. Het is voor ons technisch niet mogelijk om op korte termijn een deel van onze collectie te begrenzen voor mensen zonder leesbeperking. We kunnen ons aanbod dus helaas niet openstellen voor iedereen.