Tijdens de eindejaarsperiode riepen we op om samen met ons het leesplezier te verspreiden. Wie ons een leuke tekst, foto of video bezorgde over hoe hij/zij het leesplezier verspreidde of zelf van ons aanbod geniet, kon een smaakvol verwenpakket winnen. Ontdek de drie winnaars!

Alle medewerkers, de directie en het bestuur van Luisterpunt wensen je gezellige feestdagen. Voor 2021 wensen we jou en je dierbaren het allerbeste, maar in de eerste plaats een goede gezondheid. En natuurlijk véél leesplezier!

Karakters en Luisterpuntbibliotheek lanceren een nieuwe literaire podcast. In deze podcast treed je als luisteraar in de voetsporen van de grootste schrijvers en ontdek je de verhalen achter de verhalen. In de eerste aflevering ontdek je het duizelingwekkende levensverhaal van de Amerikaanse schrijver en uitvinder van de kosmische horror H.P. Lovecraft.

(Her)open dit eindejaar een wereld vol leesplezier dankzij onze Daisy-luisterboeken en brailleboeken, en neem deel aan onze eindejaarswedstrijd!

Met de juiste (gratis!) hulpmiddelen breng je kinderen met dyslexie van ‘Ik haat lezen’ naar ‘Mag ik nog een boek?’. Herbekijk onze webinars voor (zorg)leerkrachten, logopedisten en ouders en ontdek de kracht van Daisy-luisterboeken en ADIBoeken.