Luisterpunt verkoopt dit jaar braillewenskaarten voor De Warmste Week. Op de kaartjes vind je inspirerende citaten in braille, voor jong en oud(er). Steun jij ons ook?

Op vrijdag 29 november organiseert de Braille Autoriteit voor het Nederlands taalgebied een braillesymposium in het Chassé Theater in Breda. Centraal thema van het symposium is: ‘Braille in het digitale tijdperk’. Het symposium is gratis toegankelijk voor iedereen. Er wordt gestreefd naar een goede balans in de vertegenwoordiging van ervaringsdeskundigen en professionals.

Luisterpunt plant de aanwerving van een gedreven, enthousiasmerende, doortastende en ondernemende directeur.

Meer informatie vindt u in de vacaturetekst (Word -115 KB, pdf - 159 KB). Solliciteren kan tot 10 november 2019.

Met de gratis Anderslezen-app maak je in een handomdraai een volwaardige Daisy-speler van je tablet of smartphone. De app is automatisch gekoppeld aan je boekenplank in Mijn Luisterpunt. Vanaf 1 oktober lees je Daisy-boeken met de vernieuwde Anderslezen-app!

FMDO vzw presenteert Hallo Micro, een podcast met verrassende verhalen uit het superdiverse Vlaanderen. 15 mensen met een migratieachtergrond volgden een intensief traject rond storytelling en gingen creatief aan de slag met een bijzondere gebeurtenis uit hun leven. Luisterpunt was een van de partners in dit project.