Bent u een luisterlezer?

Ons aanbod

Boeken lenen

Lid worden

Daisy-boeken in uw gemeentelijke bibliotheek

Ons aanbod

Spannende thrillers, heerlijk meeslepende romans, stevige historische werken, fijne kookboeken, poëzie om bij weg te dromen, straffe detectives, leuke kinderboeken, ... voor elk wat wils.

Zo kunt u, ook als gewoon lezen niet (meer) of niet gemakkelijk gaat, wel leesplezier vinden, gewoon heerlijk genieten van een boek! De ene leest met zijn oren, de andere met zijn vingers. Maar vast staat: iedereen kan lezen!

Grasduin naar hartenlust in onze catalogus. U kunt zoeken op titel, auteur of onderwerp. Bijna 50.000 luisterboeken in Daisy-vorm, binnen uw bereik. Elke maand vindt u de nieuwste aanwinsten in ons gratis gesproken huistijdschrift Luistervink. Elke maand nieuwe titels. U hoeft zich nooit meer te vervelen ...

Soms leest een auteur ook zijn eigen boek in voor Luisterpunt. Op ons YouTube-kanaal kunt u deze auteurs aan het werk zien.
 

Boeken lenen

Luisterpunt werkt als verzendbibliotheek. Dit wil zeggen dat we de door u gevraagde boeken opsturen in een aangepaste verpakking. Als u de boeken hebt gelezen, stuurt u ze gewoon in dezelfde verpakking terug. Frankeren hoeft niet. De uitleentermijn bedraagt 4 weken. 

U kunt er ook voor kiezen om Daisy-boeken te downloaden of te streamen. In tegenstelling tot bij een Daisy-boek op cd is er bij een Daisy-online-boek geen uitleentermijn.  Meer info over Daisy-online vindt u hier.

Lid worden

Lid worden van onze bibliotheek, boeken lenen en verzenden zijn volledig gratis.

Daisy-boeken in uw gemeentelijke bibliotheek

Als u graag naar uw gemeentelijke bibliotheek gaat om te proeven van Daisy-lezen, dan hebben wij goed nieuws voor u: vele openbare bibliotheken (Excel - 69 KB) hebben reeds een Daisy-collectie en een Daisy-speler in huis. Via heel wat bibliotheken kunt u ook Daisy-online-boeken lenen. 

Vragen? Stel ze. Wij helpen u graag.