Lees voor

Daisy-online

Met Daisy-online kan je eenvoudig Daisy-boeken beluisteren via het internet op je toestel naar keuze: tablet, smartphone, computer of fysieke Daisy-speler (met internetverbinding). 24 op 24 en 7 op 7. 

"Ik houd ervan om te grasduinen in de Anderslezen-app. Ik hoef me niet te houden aan de openingsuren van een bibliotheek, met mijn smartphone zit ik thuis met mijn bibliotheek in de zetel."
Kathleen

Je online boekenplank: goed om weten

Als je je inschrijft voor Daisy-online krijg je een online boekenplank op ons platform Mijn Luisterpunt en in de Anderslezen-app.

  • Je kan maximaal 10 boeken tegelijkertijd op je online boekenplank hebben staan. 
  • Als je 10 boeken op je boekenplank hebt en je wil een nieuw boek aanvragen, lever je eerst een boek in. 
  • Daisy-online-boeken hebben geen uitleentermijn, ze blijven op je boekenplank staan tot je ze inlevert. 
  • Al onze boeken zijn altijd beschikbaar, we werken niet met een beperkt aantal digitale exemplaren. 

Overzicht

De Anderslezen-app [Meest gebruikt!]

Met de Anderslezen-app lees je eenvoudig Daisy-luisterboeken op je tablet of smartphone. De app is ook automatisch gekoppeld aan je boekenplank in Mijn Luisterpunt.

Computer

Je kan Daisy-online-boeken op twee manieren op je computer of laptop beluisteren: met het gratis programma Dolphin EasyReader, dat je gemakkelijk kan koppelen aan je online boekenplank, of meteen in je browser met de webspeler

Daisy-speler

Je kan Daisy-online-boeken afspelen met een Daisy-speler met internetverbinding, maar ook met een Daisy-speler met een ingang voor een SD-kaart of een USB-stick.