Lees voor

Steun Luisterpunt

Je kan Luisterpuntbibliotheek op verschillende manieren een financieel hart onder de riem steken. Elke gift, elk gul gebaar komt ten goede van onze dienstverlening en onze vele lezers.
Van harte bedankt!

Overzicht

Steun Luisterpunt met een gift

Met een gift vanaf € 40 op jaarbasis ontvang je van ons een fiscaal attest waarmee je tot 45% van uw gift terugkrijgt via je belastingaangifte. 

Je kan je gift online overmaken met Bancontact, Visa/Mastercard, PayPal, ... of kiezen voor een klassieke overschrijving op rekeningnummer BE39 7350 7350 0019 (BIC KREDBEBB). Vermeld zeker je rijksregisternummer (verplicht vanaf 2024)

Word peter of meter van een boek

Je kan voor € 250 peter of meter worden van een actueel boek dat we in onze collectie gaan opnemen, ofwel neem je voor € 400 een klassieker uit de wereldliteratuur onder je hoede. 

Overzicht

Steun Luisterpunt bij een speciale gelegenheid

Je kan Luisterpunt steunen bij een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een huwelijk of een pensioen door vrienden, kennissen of collega’s aan te sporen om een gift over te maken. Wie Luisterpunt steunt met een gift vanaf  € 40 op jaarbasis ontvangt een fiscaal attest. 

We bespreken graag met jou hoe we een actie op maat kunnen opzetten.

email hidden; JavaScript is required

Steun Luisterpunt bij je online aankopen: Trooper

Dankzij Trooper kan je Luisterpunt eenvoudig steunen bij je online aankopen, zonder zelf één cent meer te betalen. 

  1. Ga naar onze pagina op Trooper: www.trooper.be/Luisterpunt.
  2. Kies de online winkel die je wil bezoeken en klik op de banner.
  3. Klik op ‘Ga door’. Je wordt doorgestuurd naar de winkel. De link weet dat je ons wil steunen.
  4. Doe gewoon je aankoop zoals altijd.
  5. De winkel betaalt een percentje aan onze bibliotheek. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van € 100. Super, toch?!

In totaal doen meer dan 300 webshops mee, waaronder kleppers zoals bol.com, Coolblue, Booking.com, AS Adventure, Torfs, Takeaway, enzovoort.

Denk aan Luisterpunt in je testament

Wat is een nalatenschap? Hoe stel ik een testament op? Welke manieren zijn er om een goed doel op te nemen in mijn testament? Wat kost een gift aan een goed doel uit mijn nalatenschap? Een antwoord op al deze en andere vragen vindt u op de website van Testament.be.