Lees voor

Adres

Broekstraat 49-53
1000 Brussel

Hoe bereik je Luisterpunt?

Ons kantoor bevindt zich in hartje Brussel en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Trein

Brussel-Centraal (10 minuten)

Vanaf de hoofdingang van Brussel-Centraal aan het Europakruispunt wandelt u langs de Keizerinlaan. Sla linksaf naar de Stormstraat ter hoogte van de Kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele. De Stormstraat loopt over in de Warmoesberg. Sla rechtsaf om op de Warmoesberg te blijven. De Warmoesberg loopt na een tijdje over in de Broekstraat  Blijf rechtdoor wandelen. U vindt ons kantoor aan de rechterkant ter hoogte van de splitsing met de Koolstraat.

Brussel-Noord (15 minuten)

Vanaf de hoofdingang van Brussel-Noord wandelt u een kort stukje langs de Vooruitgangsstraat tot u op het Noordplein komt. Steek het Noordplein over en vervolg langs de Vooruitgangsstraat. Neem de eerste straat links, de André Bertulotstraat. Ga rechtdoor op het kruispunt, u komt in de Marie Popelinstraat. Sla rechtsaf naar de Ginestestraat en steek vervolgens de Kruidtuinlaan over. Ga links op de Kruidtuinlaan en neem dan de eerste straat rechts, de Broekstraat. Blijf rechtdoor wandelen. U vindt ons kantoor aan de linkerkant, ter hoogte van de splitsing met de Koolstraat.

Brussel-Congres (3 minuten)

Vanaf de uitgang aan de Meiboomstraat wandelt u langs de Ommegangstraat. Neem de eerste straat links, de Broekstraat. Blijf rechtdoor wandelen.  U vindt ons kantoor aan de linkerkant, ter hoogte van de splitsing met de Koolstraat.

Metro

Metrostations Rogier en De Brouckère bevinden zich beide op 5 minuten wandelen.

Parking

Kom je met de auto? Dan kan je je parkeren in volgende parkeergarages:

  • Interparking Passage 44 (Ommegangstraat 16)
  • Interparking City 2 (Asstraat 8)
  • Q-Park Brussel Centre (Dambordstraat 26)
  • Q-Park Brussel-Pacheco (Pachecolaan 7)