Tijdschrift

Knetterende Letteren is ons gratis huistijdschrift. Het is een mix van interviews met schrijvers, boekbesprekingen, een fragment uit een boek dat door de schrijver zelf wordt voorgelezen, een overzicht van onze nieuwe Daisy-boeken, muziek en een voorleesmoment. 

Met Knetterende Letteren kunt u op een vlotte manier kennismaken met nieuwe boeken, zodat u beslist een keuze kunt maken. De boeknummers ervan kunt u toevoegen aan uw persoonlijke wenslijst.

Vooraan in Knetterende Letteren staat de rubriek Op de Hoogte met daarin korte mededelingen over de bibliotheek, Daisy-weetjes en berichten uit de kranten over luister- en brailleboeken.
Enkele keren per jaar voorzien we extra ruimte voor poëzie, een toneelstuk of een voordracht.

Het Daisy-tijdschrift verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus. U hoeft het niet terug te sturen naar de bibliotheek. Enkele dagen na het versturen van de Daisy-versie van Knetterende Letteren, volgt ook nog een e-mailversie. Ook in de linkerkolom van de website vindt u steeds het actuele nummer van Knetterende Letteren.

Wilt u het volledige tijdschrift op Daisy-cd rom met alle audio ontvangen, stuur dan een mail naar info@luisterpuntbibliotheek.be. Wilt u voortaan steeds Knetterende Letteren ontvangen, word dan gratis lid van onze bibliotheek.

 

  • De informatierubriek 'Op de Hoogte' met daarin ondermeer een welkomstwoord voor alle nieuwe luisteraars, een gesprek met journalist Freddy De Pauw over zijn boek 'Handelaars in nieuws' en twee boekbesprekingen: een over 'De val van Albert I' van Jacques Noterman en een over 'De engelenmaker' van Stefan Brijs
  • Remco Campert leest voor uit zijn boek 'Het satijnen hart': dit boek werd in Nederland bekroond als het beste luisterboek ; beluister hier een fragment (25'39'')
  • De Uitgelezen Rubriek', met daarin alle nieuwe Daisy-boeken geklasseerd per genre en de integrale geluidsopname van een theatermonoloog over Wilfried Martens.

Klik hier voor de meest recente tekstversie van Van Mensen en Boeken.

Wil je een het volledige tijdschrijft op Daisy-cdrom met alle audio en tekst ontvangen, stuur dan een mailtje naar vlbb@bibliotheek.be. Wil je voortaan steeds �Van Mensen en Boeken' ontvangen , maak je dan gratis lid van onze bibliotheek. -->