Bezoek ons op Ziezo en REVA!

Luisterpunt op de Ziezo- en REVA-beurs

Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 april vinden de Ziezo- en REVA-beurs samen plaats in Flanders Expo in Gent. Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op deze beurzen vindt u zeker wat u nodig heeft. Ziezo-Vlaanderen is een beursevent over alle aspecten van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. REVA is een informatiebeurs voor mensen met om het even welke beperking.

Ook Luisterpunt mag natuurlijk niet ontbreken op beide beurzen. Op de ZIEZO-beurs heeft Luisterpunt een gezamenlijke anderslezen-stand met Transkript en Kamelego. De naam van de stand is ‘anderslezen – Daisy-online’. Het nummer van de stand is L H 12. Op de REVA-beurs hebben Luisterpunt, Trankript en Kamelego drie standen naast elkaar. Het nummer van de stand van Luisterpunt, die zich vlak aan de doorgang naar de ZIEZO-beurs bevindt, is V 3. Hebt u een vraag voor ons…? We staan klaar om ze te beantwoorden. Hebt u geen vraag voor ons, dan toch zouden we graag eens met u kennismaken. Dus: komt u even gedag zeggen?

Info en tickets

Beide beurzen vinden plaats op 25, 26 en 27 april in Flanders Expo in Gent, telkens van 10 tot 18 uurFlanders Expo is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit het treinstation Gent-Sint-Pieters neemt u tram 1 naar Flanders Expo. Tram 1 rijdt om de zeven minuten van en naar de beurshal. Aan de halte Flanders Expo is er begeleiding voorzien naar de beurshallen. In de beurshal zelf zullen drinkbakken aanwezig zijn voor geleidehonden en naast de beurshal een hondentoilet. 

De kostprijs van een toegangskaart aan de kassa bedraagt vijf euro per persoon. Op de websites van Ziezo en REVA kunt u ook terecht voor een gratis toegangskaart voor beide beurzen. Ze worden u toegestuurd met de post. Indien u laat was met de aanvraag ervan, zullen ze voor u klaarliggen aan de ticketbalie van Ziezo-Vlaanderen.

Voor meer informatie en de volledige beursprogramma's: surf naar www.ziezovlaanderen.be en www.reva.be.