Lang Leze Luisterpunt: Bedankt!

Wat een feest was Lang Leze Luisterpunt! Met de bonkende beats van de Belgian Pride op de achtergrond vierden we afgelopen zaterdag dat Luisterpunt in 2018 10 kaartjes uitblaast.

Dat deden we in Muntpunt​, samen met veel lezers, inlezers en sympathisanten. Zij luisterden naar Chris Dusauchoit, Hilde Vandermeeren en Maud Vanhauwaert, leerden elkaar kennen via een gesmaakte blind speeddate, of volgden het druk bijgewoond panelgesprek over het inlezen en lezen van luisterboeken. De jongere feestvierders gingen creatief aan de slag met Leo Timmers, volgden de avonturen van Kabouter Korsakov (Het Geluidshuis) of luisterden geboeid naar een muzikale vertelling van Jef Aerts

We sloten het feest af in een nokvol Muntpunt Grand Café met onder meer een interview met minister van Cultuur Sven Gatz en prachtige poëzie van Carmien Michels.

Heel erg bedankt aan iedereen die erbij was en mee voor een geslaagd feest zorgde! Ook veel dank aan Muntpunt voor de warme gastvrijheid!
Was je er niet bij of wil je het feest herbeleven? We blikken zeker nog terug op onze website, in Knetterende Letteren en natuurlijk op onze Facebook-pagina!

Een collage van Lang Leze Luisterpunt!, met centraal de tekst 'Lang Leze Luisterpunt! Bedankt om mee te vieren!' Daaronder een blauwe 10 met een kroontje in een witte cirkel. Verder volgens de klok foto's van Sven Gatz die geïnterviewd wordt door Saskia Boets, Carmien Michels, het publiek bij het slotmoment, een tekening van Kabouter Korsakov, het publiek bij het panelgesprek, kinderen die tekenen bij Leo Timmers, Jef Aerts en 2 vrouwen die speeddaten.
Een collage van Lang Leze Luisterpunt, met centraal de tekst 'Lang Leze Luisterpunt! Bedankt om mee te vieren!' Daaronder een blauwe 10 met een kroontje in een witte cirkel. Verder volgens de klok foto's van Sven Gatz die geïnterviewd wordt door Saskia Boets, Carmien Michels, het publiek bij het slotmoment, een tekening van Kabouter Korsakov, het publiek bij het panelgesprek, kinderen die tekenen bij Leo Timmers, Jef Aerts en 2 vrouwen die speeddaten.
© Foto's namiddagactiviteiten: Jean Dujardin
© Foto's feestelijk slotmoment: Luc Bauwens