Steun Luisterpunt! - Alvast bedankt!

Luisterpunt-logo met baseline: Iederéén kan lezen

2020 is een spannend maar ook duur jaar voor Luisterpunt. We zijn verhuisd, we hebben een nieuwe studio gebouwd voor auteurs die zelf hun boek inlezen en we willen investeren in een nieuwe (tweedehands) Daisy-robot. De vraag naar boeken op cd blijft zo groot dat we toe zijn aan een nieuwe robot om twee oude te vervangen. Dan zullen we in totaal drie goed functionerende Daisy-robots hebben. We willen onze lezers de mogelijkheid blijven bieden op boeken op cd te lezen. 

Jaarlijks vinden meer dan 120.000 boeken hun weg naar onze lezers en onze werking kost handenvol geld. Toch willen we het lidmaatschap van Luisterpunt, het lenen en verzenden van boeken kosteloos houden voor onze lezers

Steun ons

Je kan Luisterpunt steunen met een gift, vanaf € 40 op jaarbasis ontvang je van ons een fiscaal attest (in het voorjaar van het volgende kalenderjaar). Naar aanleiding van de COVID-19-crisis kondigde de federale regering in juni aan dat de fiscale aftrek verhoogd wordt naar maar liefst 60% van het geschonken bedrag, voor giften die worden gedaan in het jaar 2020.

Je kan je gift op twee manieren overmaken:

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Een Daisy-robot?

Je bent misschien benieuwd naar wat een Daisy-robot precies is en hoe hij werkt. De robot neemt een lege cd, brandt er het Daisy-boek op en print er ten slotte de adresgegevens van de lezer op. Daarna steken we de cd's in verzendhoesjes, waarna het boek enkele dagen later in de brievenbus van de lezer belandt. Genieten maar!

Daisy-robot die de cd's brandt en er vervolgens de adressen van de lezers op print