Partners

Samenwerken

Zet Daisy-boeken in de kijker!

Afdekbladen

Samenwerken

Luisterpunt werkt graag samen. Met verenigingen, openbare bibliotheken, rust- en verzorgingsinstellingen, lokale dienstencentra, scholen,... Voor elke organisatie wil Luisterpunt een dienstverlening op maat aanbieden, vragen staat vrij. Wij zijn bereid mee na te denken over welke boeken, welke gezamenlijke initiatieven en acties, en welke werkwijze best is voor uw specifieke organisatie.

Zet Daisy-boeken in de kijker!

Wij voeren graag een open promotiebeleid. Alle materialen die wij laten maken, kunt u bij ons vragen en kunt u gebruiken binnen uw eigen organisatie. 

Gevierd illustrator Leo Timmers verbeeldt onze lezers in levendige tekeningen met een knipoog! Naast een mooie affiche (pdf) hebben we een informatieve folder voor volwassenen (pdf) en eentje voor kinderen en jongeren (pdf) gemaakt.

Rusthuizen en lokale dienstencentra

Voor rust- en verzorgingsinstellingen, lokale dienstencentra en ouderenverenigingen hebben we specifieke affiches en folders op maat gemaakt. U kunt ze bekijken op de pagina voor rusthuizen en lokale dienstencentra.

Bibliotheken en scholen

Bibliotheken en scholen kunnen onze algemene promotiematerialen gebruiken, ze zijn zo kleurrijk en grappig dat ze iedereen aanspreken, zowel de man met erge gewrichtspijn als het meisje met dyslexie...

Hebt u graag een affiche of een stapeltje folders, mail ons uw adres en we sturen het op.

 

Afdekbladen

Werkt u regelmatig met personen die vinden dat er te veel knoppen zijn op een Daisy-speler? Hebben ze moeite met al die knoppen te onderscheiden? Eigenlijk gebruiken de meeste lezers maar enkele knoppen: het aanzetten van de speler, het uitwerpen van boeken en het starten en stoppen van het voorlezen. In dat geval kan het interessant zijn enkele knoppen af te dekken. Zo hebben ze een beter overzicht. We hebben twee ontwerpen van afdekbladen gemaakt voor het Plextalk tafelmodel: eentje met enkel de basisknoppen, en eentje met iets meer functionaliteiten die ook nog interessant kunnen zijn. Print de pdf (zorg via uw printersettings dat de afbeelding niet verkleint of vergroot wordt), knip langs de stippellijnen en plak het blad op je speler.  

Afdekplaat Daisy-speler plextalk

 

afdekplaat basis (Pdf - 119 KB

Afdekplaat met meer knoppen

 

afdekplaat gevorderd (Pdf - 140 KB)