cover Groetjes uit Poesbekistan

Cat is een kattenkind. Ze houdt van alle katten, maar van één kat houdt ze het meest: Poes. Nu is Poes dood. Papa zegt dat hij in Poesbekistan is. Af en toe krijgt Cat wel hemelpost van Poes. De brieven lijken een beetje op de hemelpost van mama. Maar toch blijft Cat heel verdrietig.

De Britse schrijver en Nobelprijswinnaar voor de Literatuur V.S. Naipaul is overleden. Hij schreef romans, verhalenbundels, reisverslagen, en historische studies.

Luister naar een fragment uit zijn roman 'Een half leven' (Daisy 5843, 7:13).

Op maandag 6 augustus gaf minister Kris Peeters op een persconferentie in Bibliotheek Permeke (Antwerpen) tekst en uitleg over het goedgekeurde wetsontwerp voor de implementatie van het Marrakesh-verdrag in de Belgische wetgeving. Nu staat zwart op wit dat alle groepen van mensen met een leesbeperking ons leespubliek zijn én kunnen boeken in aangepast leesformaat ongehinderd circuleren over lands- en taalgrenzen heen.

test test test

Er zijn weer heel wat nieuwe spannende, grappige en knotsgekke verhalen in onze catalogus!
Luisterpunt zet er voor jou hieronder een aantal op een rij:

Alaska

Anna Woltz

cover Dochter

Als een zwaar psychisch gestoord meisje door de politie aan een kruisverhoor wordt onderworpen, heeft ze geen idee wat er is gebeurd.

cover Wat moet ik nu geloven dokter?

Informatie en adviezen over gezonde voeding in combinatie met lichaamsbeweging.

Naar aanleiding van onze tiende verjaardag publiceerde Visie (een veelgelezen magazine van ACV, CM en ACW) in juni een mooi bericht over Luisterpunt. Het artikel bestaat uit twee delen: het eerste deel gaat over Luisterpuntlezer Caroline Demeulenaere, het tweede over Hilde Groeninck, inlezer van Daisy-boeken bij Transkript.

We kregen al veel fijne reacties, onder meer van mensen die geïnteresseerd zijn om boeken in te lezen!

Van 19.06 tot 19.09 zetten alle Brusselse bibliotheken 19 uitgelezen boeken in de kijker. Ontdek ze meteen.

cover boek Versctrengeling

Vertaald uit het Italiaans. Een getrouwde vrouw schrijft een boek en haar redacteur in Rome blijkt de afstandelijke natuurkundige te zijn met wie ze vroeger een relatie had.

cover boek Riemen vast

Columns over persoonlijke belevenissen tijdens vliegreizen en op vliegvelden over de hele wereld.