Wat een feest was Lang Leze Luisterpunt! Met de bonkende beats van de Belgian Pride op de achtergrond vierden we afgelopen zaterdag dat Luisterpunt in 2018 10 kaartjes uitblaast.

Cover van het boek 'Het dilemma'
dfsfgdsgdsgdfsgdsf

xcxwcxcxwcxw

cxwcxw

cx

cx

wc

xwc

x

wc

xwc

xw

c

xw

cx

wc

xw

c

xw

c

xw

c

xw

c

xwc

xw

c

xc

xwc

xwc

cover boek Ons hart

Uitleg over de werking van het gezonde hart, hartaandoeningen en hoe deze voorkomen en behandeld kunnen worden.

cover boek LevenXL

Zes autobiografische verhalen van mensen met kanker die desondanks een positieve draai aan hun leven hebben gegeven.

cover boek De Griekse oudheid in vijftig levens

Korte levensbeschrijvingen van dichters, filosofen, politici, generaals en heersers van de zesde tot en met de eerste eeuw voor Christus.

cover boek Het dilemma

Vertaald uit het Engels. Het leven van Madeleine staat in het teken van haar kinderen, ze zou zelfs voor hen willen sterven. Maar op de ochtend van de tiende verjaardag van haar tweeling wordt haar liefde op de proef gesteld. Een moordenaar dringt hun huis binnen en stelt haar voor een verschrikkelijk dilemma: welk kind blijft leven en welk kind zal sterven?

cover boek De verzamelaar

Vertaald uit het Engels. Een psychopaat heeft het goed gepland. Hij leidt twee levens. In het ene is hij zoals iedereen. In het andere is hij de beheerder van het macabere bottenmuseum van zijn familie. Het is tijd om de collectie aan te vullen. De verzamelaar is klaar voor de jacht. En de zesjarige Jakey Frith die leidt aan het stenen man syndroom heeft precies wat hij zoekt.

cover boek Liefde in Pangea

Twintig jaar na de zelfmoord van een jeugdliefde ontmoet een bioloog, in Portugal voor onderzoek naar kameleons, haar familie en gaat op zoek naar de waarheid.

cover boek Hier ben ik

Vertaald uit het Engels. Een joodse televisieschrijver in het hedendaagse Washington die een ambivalente relatie heeft met het joodse geloof, worstelt met zijn eigen identiteit en heeft moeite om de realiteit te accepteren.

cover boek De wijsheid van een tandeloze glimlach

Persoonlijk getinte overwegingen over de wijze waarop je gelukkig oud kunt worden, onder meer geïnspireerd door het gedachtegoed van vooraanstaande filosofen.