Vanaf 12 jaar

Wil je graag lezen? Eindeloos wegdromen bij een boek? Zonder inspanning heerlijk ontspannen en genieten van een fantastisch avontuur?

Soms is gewoon lezen moeilijk, om welke reden dan ook. Met Luisterpuntbibliotheek kan je toch vlot en gemakkelijk de boeken lezen die je écht graag wil lezen. Grasduin in onze catalogus en kies. Zo simpel is het. We hebben echt vanalles in huis! In onze catalogus kan je naar een titel zoeken, of naar een auteur, maar ook bijvoorbeeld naar een bepaald onderwerp waarover je meer wil weten en lezen. 

Vragen? Stel ze!
Lid worden? Doen! Het is gratis, net als boeken lenen en verzenden.

Hieronder een aantal proevertjes...

...voor 12-plussers:

Boekomslag Kruistocht in spijkerbroekKruistocht in spijkerbroek

Thea Beckman

Rudolf Wega belandt door een tijdmachine plotseling in de kinderkruistocht van 1212. Omdat hij niet meer terug kan naar de 20e eeuw, besluit hij ongeveer 8000 kinderen te volgen op hun gevaarlijke tocht over de Alpen naar Genua, waar een wonder zal gebeuren.

Daisy-boeknummer 21991, 11 uur en 33 minuten. Brailleboeknummer 34694, 12 banden.

Luister naar een fragment uit dit boek (mp3).

...voor 14-plussers:

Boekomslag Allemaal willen we de hemelAllemaal willen we de hemel 

Els Beerten

In het Vlaamse dorp van Ward valt er tijdens de Tweede Wereldoorlog bij een aanslag op verzetsleden een dode. Wards vroegere vriend Jef beschuldigt hem van moord. Jef wordt de held, maar is hij dat wel? 

Daisy-boeknummer 9721, 13 uur en 35 minuten. Brailleboeknummer: 15035, 17 banden.

Luister naar een fragment uit dit boek (mp3).

Boekomslag In de ban van de wolfIn de ban van de wolf

Christine Charliers 

Esther (14) wordt thuis overvallen door drie mannen die haar onderwerpen aan een medisch experiment. Hierna kan ze in een wolf veranderen. Maar het leven in twee werelden blijkt gevaarlijk te zijn.

Daisy-boeknummer 24042, 8 uur en 54 minuten.

Luister naar een fragment uit dit boek (mp3).