Lees voor

Kant-en-klare cd-pakketten

Wil je graag je collectie Daisy-cd's voor volwassenen opfrissen maar vind je niet de tijd om door onze collectie te grasduinen en nieuwe boeken aan te vragen? Maak het je gemakkelijk en bestel een samengesteld pakket van 25 of 50 cd's! 

Wat zit er in een cd-pakket?

Een samengesteld pakket bevat een gevarieerde keuze, met Daisy-boeken die stuk voor stuk de moeite waard zijn: recente prijsbeesten, bestsellers, Vlaamse of internationale klassiekers, interessante non-fictie, een heerlijk hoorspel, boeken ingelezen door de auteur, ... Het is een selectie waar een startende Daisy-lezer bijvoorbeeld zeker een of meerdere boeken in terugvindt die hem interesseren.

2 keer per jaar (in het voorjaar en najaar) maken we nieuwe pakketten van 25 en 50 titels. Je kan steeds vorige pakketten aanvragen.

Nieuwste pakketten

De nieuwste pakketten worden aangeboden sinds juni 2024.

Aanvragen

Een cd-pakket aanvragen doe je eenvoudig met onderstaand formulier. We sturen de cd's naar het adres waarmee je organisatie bij ons is ingeschreven. Gelieve aan te duiden of je de cd's in doosjes wilt ontvangen, in plastic hoesjes of enkel de cd's.

Nog extra promotiemateriaal nodig? Bestel het meteen mee!

Ik wil de cd's ontvangen: 
Ik ontvang graag volgend promotiemateriaal:
Dame leest Daisyboek op de smartphone in zetel

Een vraag over onze werking? We staan voor je klaar.

Véronique Rutgeerts en Lena Mertens, onze collega's voor organisaties, helpen je graag persoonlijk verder. 

email hidden; JavaScript is required 02 423 04 18