Luisterpunt wenst u gezellige feestdagen en een sprankelend 2020 - boordevol leesplezier!

Luisterpuntlogo met sneeuw en een kerstmuts.

In de laatste weken van 2019 kijken we met plezier even achterom.
2019 was een succesvol jaar voor Luisterpunt. Heel wat nieuwe scholen en logopedisten vonden het afgelopen jaar de weg naar het Daisy-boek en de Anderslezen-app. Vele kinderen en jongeren met een leesstoornis ontdekten zo het leesplezier. Daarnaast werd ook een nieuwe versie van de Anderslezen-app gelanceerd. Daisy-online-boeken lezen op de tablet of smartphone gaat nu nog vlotter.

Maar we kijken ook vol spanning en vol verwachting vooruit, want 2020 belooft een bijzonder jaar te worden voor Luisterpunt, met een nieuwe directeur, een nieuwe voorzitter en een nieuwe werklocatie. Mooie vooruitzichten dus.

We hopen op een fantastisch 2020, zowel voor ons als voor u, onze trouwe lezer. We wensen u gezellige feestdagen en alles wat u maar wilt in het nieuwe jaar. Voor goede boeken en leesplezier kunt u zoals altijd op ons rekenen.

Wat was uw favoriete boek van 2019? 

De laatste weken van het jaar is ook altijd de periode van de lijstjes: wat waren voor u de beste boeken van het jaar? De beste optredens? De beste films? Deze eindejaarsperiode maken we ons eigen lijstje, of nog beter: u maakt ons lijstje! We zijn benieuwd naar wat het beste boek was dat u gelezen heeft in 2019. Welk boek moeten uw medelezers absoluut lezen in 2020? Welk boek heeft u bijzonder geraakt en waarom? Welk informatief werk verschafte u ongelooflijke nieuwe inzichten? Welke thriller joeg u de stuipen op het lijf?

Vul het formulier hieronder in en laat ons uw favoriete boek van 2019 weten.
Begin 2020 publiceren we een selectie van de reacties op onze website. De ideale inspiratie voor uw nieuw leesjaar!
Alvast bedankt voor uw bijzondere leestip!
(Indien u het formulier anoniem wilt invullen, kan dat uiteraard ook, laat het veld ‘naam’ dan gewoon open.)

Geniet van de feestdagen! We wensen u een gezond en vreugdevol 2019.

Uw favoriete boek:

We vermelden uw naam bij uw boekentip. Als u dit liever niet hebt, kunt u dit veld openlaten.