Daisy-workshops

Voor iedereen die werkt rond lezen en boeken in lokale dienstencentra, rusthuizen en verzorgingscentra, dus voor ergotherapeuten, animatoren en alle vrijwilligers, organiseert Luisterpunt workshops, verspreid over Vlaanderen en Brussel. In de afgelopen jaren hebben we, verspreid over de verschillende zorgregio's, een 40-tal workshops georganiseerd. Deze vonden plaats in rusthuizen en dienstencentra, met uitzondering van enkele workshops die we in bibliotheken hebben georganiseerd.

Met deze workshops bereikte Luisterpunt meer dan 500 ergotherapeuten, medewerkers van animatiediensten en vrijwilligers van Zorgbib-Rode Kruis en van enkele ouderenverenigingen.

Tijdens deze een informatiesessies wijdden we u in over luisterlezen en Daisy-lezen, over welke boeken er allemaal bestaan in Daisy-vorm, over hoe een Daisy-speler werkt en hoe u ermee aan de slag gaat.

Geïnteresseerd in een workshop? Geef ons een seintje. Dan brengen we u als eerste op de hoogte van onze volgende informatiesessie, of organiseren we er samen eentje op maat.