Leesclub met Carmien Michels over 'Vaders die rouwen', op zaterdag 26/11 bij ons in de bib

Carmien Michels haalde met haar verhalenbundel 'Vaders die rouwen' de shortlist van de prestigieuze Boekenbon-Literatuurprijs. Eerder won ze met dit boek al de jury- en lezersprijs van de BNG Bank Literatuurprijs.
Op zaterdag 26 november organiseren we in samenwerking met deBuren een leesclub met de auteur, bij ons in de bib. Kom je ook?

In een klein gezelschap keren we 'Vaders die rouwen' binnenstebuiten, vertellen we wat ons het meest is bijgebleven en stellen we aan de auteur vragen over symboliek, inspiratie en werkwijze.

Extra fijn: Carmien Michels las haar boek zelf bij ons in!

Waarover gaat 'Vaders die rouwen'?

Vaders die rouwen

Alle vaders zien af, maar sommige vaders net iets meer dan andere. Ze schieten tekort, missen hun kinderen of hinken hun eigen vaders achterna. In Vaders die rouwen krijgen de personages te maken met ziekte, stalking, foltering en klein, alledaags verdriet. Terwijl de vaders zich in bochten wringen, worden ze geobserveerd door hun dochters, partners, reisgezellen en honden. Hannibal belandt steeds opnieuw in precaire situaties. Meneer Huh, een van de meest tragische figuren, ziet overal paarden: in zijn dromen en in zijn kinderen. Wraak krijgt gekke staartjes, wereldnieuws sijpelt binnen. Liefde en mededogen winnen langzaam maar zeker terrein.

Vraag de Daisy-luisterversie aan
(Daisy 30755, 7:50)

Praktisch

Heel graag tot dan! 

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren: communicatie@luisterpuntbibliotheek.be of 02 423 04 13.