Verwarm de kerstperiode met Davy!

Met Davy, rendierknuffel én superzacht dekentje in één, steunt u Luisterpunt tijdens de Warmste Week!

Kerst staat voor de deur en iedereen maakt het gezellig binnen. Misschien hebt u nog wel een plekje voor Davy in uw woonkamer? Davy, broertje van de u allen welbekende Daisy, is een 25 centimeter grote rendierknuffel. In zijn pootjes houdt hij een fleecedekentje van 100 op 75 centimeter. Aan zijn oor hangt het Luisterpuntlogo. Een uitgelezen en hartverwarmend kerstgeschenk voor uw zoon, dochter, kleinzoon of kleindochter, het kindje van uw vrienden of gewoon voor uzelf!

Hoeveel u voor Davy betaalt, kunt u zelf kiezen. We vragen wel minimaal 15 euro, zo voelt hij zich zeker welkom, en 5 euro verzendkosten als we de knuffel opsturen met de post. De opbrengst van deze Music For Life-actie wil Luisterpunt besteden aan apparatuur voor haar huisstudio.

Loopt u warm voor Davy en wilt u hem graag in huis halen? Stort dan uw bijdrage van minimaal 15 euro (+ 5 euro verzendkosten indien van toepassing) op BE39 7350 7350 0019. Vermeld ‘knuffel’ in de mededeling. Indien de knuffel moet opgestuurd worden naar een ander adres dan dat gekoppeld aan de rekening: stuur ons een e-mail.
Opgelet: acties en giften in het kader van De Warmste Week geven geen recht op een fiscaal attest.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun! Wij wensen u veel warme uren leesplezier met Davy!

Vragen? Stuur ons een e-mail

Wilt u zelf een actie opzetten voor Luisterpunt of deelnemen aan van de vele acties die voor ons georganiseerd worden? Neem een kijkje op de website van De Warmste Week.

Davy is een zachte rendierknuffel met een rood gewei en rode pootjes. In zijn pootjes houdt hij een opgerold dekentje.