Daisy-speler

Er bestaan verschillende types van Daisy-spelers waarmee u Daisy-online-boeken kunt afspelen. We bespreken de Linio en Linio Pocket, en de Webbox, die verbinding kunnen maken met het internet. Daarnaast gaan we ook in op de mogelijkheden die u heeft indien uw speler een ingang heeft voor een SD-kaart of een USB-stick. 

Linio of Linio Pocket

Webbox 2

Met SD-kaart of USB-stick

Vastgestelde problemen

Daisy-hardware: Webbox 2 en Linio/Linio Pocket

We krijgen geregeld de opmerking dat sommige installatieprocedures veel te lang en vooral veel te technisch zijn. Daarom willen we benadrukken dat u bij de aanschaf van een toestel met een online verbinding onmiddellijk aan uw leverancier moet vragen om uw internetverbinding en online boekenplank te configureren. U kunt uw bezoek naar een leverancier van hulpmiddelen voorbereiden door - ten eerste - uw gegevens van uw draadloos internet mee te nemen. Tegenwoordig geven de grootinstallateurs van internetdiensten kaartjes mee met al uw gegevens voor uw draadloze router. Termen zoals SSID, wachtwoord en beveiligingstype staan er allemaal op. Ten tweede dient u voor het instellen van uw boekenplank uw lenersnummer en geboortedatum door te geven. Op die manier kan uw leverancier u vlotter bedienen door u een op maat geconfigureerd toestel mee te geven. 

Lineo of Lineo Pocket

Het inleveren van boeken via uw toestel lukt momenteel nog niet. In tussentijd kunt u de boeken inleveren via Mijn Luisterpunt of door de uitleendienst te contacteren via mail of telefonisch op 02 423 04 11.

Webbox 2

Het inleveren van boeken lukt momenteel nog niet met de Webbox. Aan dit probleem wordt gewerkt. In tussentijd kunt u de boeken inleveren via Mijn Luisterpunt of door de uitleendienst te contacteren via mail of telefonisch op 02 423 04 11.