Online Daisy-boeken voor bibliotheken!

Daisy-boeken online uitlenen, nu ook mogelijk voor bibliotheken!

Logo's Luisterpunt, anderslezen app en Kamelego

Onze eigen Luisterpuntlezers kunnen het al een hele poos: kiezen tussen Daisy-cd en Daisy-online. Meer en meer bibliotheken vroegen er de afgelopen tijd geregeld naar. En kijk, we zijn zover! Bibliotheken kunnen online-Daisy-boekenplankjes aanmaken voor hun eigen lezers. 

De online Daisy-boeken lees je bovendien heel eenvoudig en snel met de gratis anderslezen-app voor Android en iOS-toestellen! Met deze app kan je boeken streamen én downloaden - ook luistertijdschriften en de Audiokrant, de Daisy-versie van de Vlaamse kranten - dagvers.

Luisterpuntbibliotheek en Kamelego gaven in elke provincie een infosessie over Daisy-online in Mijn Luisterpunt, de (gratis) anderslezen-app en de Audiokrant. Na de zomer organiseren we nog enkele extra infosessies.

Meteen aan de slag met jouw bibliotheek!

Download onze uitgebreide handleiding en de FAQ, en ga aan de slag met Daisy-online-boeken in Mijn Luisterpunt en de anderslezen-app! 

Bekijk de PowerPoint-presentaties van Luisterpunt en Kamelego die gebruikt werden tijdens de infosessies.

Download een beknopt infoblad over Daisy-online voor bibliotheken, ideaal voor de communicatie in jouw bib. Je kan dit zelf verder aanpassen naar wens (bvb. met het logo van jouw bib).

Download het persbericht over Daisy-online voor bibliotheken.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor bibliotheken!

Vragen?