Mijn Luisterpunt

Lid worden

Catalogus

Tijdschrift

Lees je graag spannende verhalen of knotsgekke avonturen?

Zoek de boeken die het best bij jou passen en verslind ze!

Ik haat lezen

Hoe bereikt u Luisterpunt - Varsenare?

Met het openbaar vervoer

Aan het station van Brugge vertrekt om de 20 minuten (16, 36 en 56 minuten over het uur) een bus: lijn 52 (Brugge - Gistel - Oostende) en lijn 53 (Brugge-Jabbeke). Aan de kerk van Varsenare stapt u uit (na 18 minuten rijden). De straat tegenover het kerkportaal is de Oudenburgweg. Onze bibliotheek vindt u na ongeveer 500 meter aan de rechterkant (nr. 40).

Om terug naar het station van Brugge te rijden, kunt u aan de kerk van Varsenare eveneens om de 20 minuten een bus nemen: om 17, 37 en 57 minuten over het uur.

Raadpleeg de dienstregeling van de NMBS en van De Lijn om uw reis te plannen.

Met de wagen

Op de E40 Brussel-Oostende nemt u-afrit 8 (Brugge-Zeebrugge-Blankenberge). U rijdt steeds rechtdoor (5x verkeerslichten) tot aan tunnels. De eerste twee tunnels neemt u. Dan komt u aan de derde tunnel, waar u niet door maar langs (rechterkant) rijdt. Vervolgens slaat u aan het eerste kruispunt linksaf, richting Gistel-Nieuwpoort. Steeds rechtdoor, ook aan de rotonde, tot grondgebied Varsenare. Aan de kerk volgt u naar rechts en tegenover de ingang van de kerk gaat u rechtsaf, u bent nu in de Oudenburgweg. U vindt onze bibliotheek ongeveer 500 meter verder aan de rechterkant.

Plan met de ligging van de bibliotheek in Varsenare.

Podcast

Beluister of herbeluister interviews met auteurs! Op onze Podcast-pagina (bij Podomatic.com) posten we gesprekken uit Knetterende Letteren.

Luister

Alfred Birney wint de Libris Literatuurprijs met 'De tolk van Java', zijn vader-zoonroman over het koloniale verleden in Nederlands-Indië (Daisy 24802, 16:58)

Luister naar een fragment uit dit boek.

Auteurs lezen voor
en wel in uw oor

Toegang geweigerd

Toegang geweigerd

Danny De Vos

Op vakantie op het Griekse eiland Argos, ontmoet Nick (14) de bootvluchteling Zaïd (13). Hij besluit om een dagje met Zaïd te ruilen, maar door dat...

Netwerker van God voor de mensen

Netwerker van God voor de mensen

Emmanuel Van Lierde

Luc Van Looy werd op 1 februari 2004 gewijd tot dertigste bisschop van Gent. Tertio-redacteur Emmanuel Van Lierde voerde lange gesprekken met deze...

Het huis van de zalmen

Het huis van de zalmen

Marc Reugebrink

Een uitbater van een exclusief restaurant wordt geconfronteerd met de dood van zijn moeder, waarna hij, afgeleid door restaurantperikelen, zijn...