Mijn Luisterpunt

Lid worden

Catalogus

Tijdschrift

Lees je graag spannende verhalen of knotsgekke avonturen?

Zoek de boeken die het best bij jou passen en verslind ze!

Ik haat lezen

Radioboeken, een mooi verhaal!

Radioboeken, een mooi verhaal!

Op www.radioboeken.eu kunt u gratis 100 Radioboeken downloaden.

Radioboeken zijn luisterverhalen van ongeveer 30 minuten, speciaal voor het Vlaams-Nederlands HuisdeBuren geschreven en ingelezen door Vlaamse en Nederlandse auteurs. Het is een prachtige collectie, een staalkaart van de literatuur van vandaag uit de Lage Landen.
Omdat ze de cultuur uit de Lage Landen zoveel mogelijk willen verspreiden, zijn heel wat van deze verhalen vertaald naar het Frans, Engels en het Spaans. U vindt ze allemaal op de site terug.
En niet te vergeten: er is ook een klein maar fijn aanbod voor kinderen (verhalen van 15 minuten in het Frans en het Nederlands).

Radioboeken beluisteren is een unieke, intieme ervaring. De auteur fluistert u zijn of haar verhaal in.
Luisterpunt zet radioboeken om in Daisy-formaat. Zoek in onze catalogus op radioboek.

OPROEP: Schrijf een recensie van een Radioboek en win een luxepakket op cd!

Kies uit de 100 Radioboeken op www.radioboeken.eu je favoriete verhaal en schrijf een persoonlijke en overtuigende recensie.
100 dagen lang kiest deBuren wekelijks het beste stuk uit. De winnaars krijgen de nieuwste reeks Radioboeken op cd in een prachtige luxeverpakking! De recensies van de prijswinnaars worden daarnaast gepubliceerd op de websites van Knack en deBuren.

Praktisch:
Lengte van de recensies: maximaal 500 woorden. Mailen naar info@deburen.eu. deBuren behoudt zich het recht voor recensies in te korten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Inzenden kan tot 11/11/2009.

Overig nieuws

Podcast

Beluister of herbeluister interviews met auteurs! Op onze Podcast-pagina (bij Podomatic.com) posten we gesprekken uit Knetterende Letteren.

Luister

Alfred Birney wint de Libris Literatuurprijs met 'De tolk van Java', zijn vader-zoonroman over het koloniale verleden in Nederlands-Indië (Daisy 24802, 16:58)

Luister naar een fragment uit dit boek.

Auteurs lezen voor
en wel in uw oor

Toegang geweigerd

Toegang geweigerd

Danny De Vos

Op vakantie op het Griekse eiland Argos, ontmoet Nick (14) de bootvluchteling Zaïd (13). Hij besluit om een dagje met Zaïd te ruilen, maar door dat...

Netwerker van God voor de mensen

Netwerker van God voor de mensen

Emmanuel Van Lierde

Luc Van Looy werd op 1 februari 2004 gewijd tot dertigste bisschop van Gent. Tertio-redacteur Emmanuel Van Lierde voerde lange gesprekken met deze...

Het huis van de zalmen

Het huis van de zalmen

Marc Reugebrink

Een uitbater van een exclusief restaurant wordt geconfronteerd met de dood van zijn moeder, waarna hij, afgeleid door restaurantperikelen, zijn...